Hulp nodig met uw
riolerings- of klinkerwerken?

Contacteer ons

Aanleg van opritten en terrassen

Voor het aanleggen van opritten en terrassen in Kontich en omgeving kunt u terecht bij Stijn Bevers. Samen met zijn team van gedreven werkmannen biedt hij verschillende oplossingen aan voor het aanleggen van uw oprit, terras of tuinpad. Hij werkt alleen met kwaliteitsmaterialen en belooft een uitstekend resultaat. Met zijn jarenlange ervaring in klinkerwerken bent u verzekerd van topkwaliteit.

Ruime keuze uit kwaliteitsmaterialen

Stijn Bevers gaat aan de slag met verschillende soorten klinkers. U kunt kiezen voor betonsierklinkers, keramische tegels, megategels, blauwe steen, natuursteen, of een afwerking siergrind. Hij heeft een nauwe band met zijn professionele leveranciers. Op deze manier kan hij alles vlot aanleveren en plaatsen. Kies bij de aanleg van uw terras of oprit voor kwaliteit, zekerheid en een scherpe prijs en kies voor Stijn Bevers. Deze vakman adviseert u graag in uw keuze van het juiste materiaal. Hij helpt u bij het brainstormen tot het professioneel en verzorgd aanleggen van uw oprit of terras.

Maak snel een afspraak

Heeft u nood aan iemand voor uw klinkerwerken of aanleg van uw oprit of terras in Kontich of ergens in de buurt? Neem dan snel contact op met Stijn Bevers en informeer naar een vrijblijvende offerte.