Een betrouwbaar team voor uw rioleringswerken

Naast onze specialisatie in afkoppelingswerken (scheiding hemelwater en afvalwater) verzorgen wij al uw rioleringswerken. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • plaatsing van volledige rioleringssystemen
  • alle herstellingen aan uw riolering van klein tot groot
  • plaatsing van septische putten en hemelwaterputten

Stijn Bevers BVBA in Kontich zorgt samen met zijn team van gepassioneerde medewerkers ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer de toilet wat tegenpruttelt of de dakgoten het slechte Belgische weer niet aankunnen.

Installatie

De installatie van uw rioleringsnet is zeer belangrijk indien u later geen vervelende problemen wil tegenkomen. U kan de werken achteraf namelijk moeilijk controleren omdat u de buizen, hopelijk, niet meer ziet. U moet uw vakman dus vertrouwen, en dit is niet zo makkelijk bij iedereen. Kies daarom voor uw rioleringswerken meteen voor Stijn Bevers. Hij komt in Antwerpen persoonlijk bij u langs en als zelfwerkende zaakvoerder heeft u met hem meteen een vlotte samenwerking.

Afkoppeling

Moet u uw afvalwater scheiden van uw regenwater volgens het protocol van de gemeente Antwerpen? Ook dat is een klus voor Stijn Bevers BVBA. Wij doen alles met een lach en de beste materialen.

Wij verwachten uw telefoontje! Informeer u meteen over de mogelijkheden bij ons met betrekking tot klinker- en herstellingswerken.
Bekijk tenslotte ook onze activiteiten in onze fotogalerij.

Back to Top