Aanleg van opritten en terrassen, klinkerwerken zoals het hoort

Stijn Bevers BVBA uit Lint, regio Antwerpen steekt veel tijd in zijn klinkerwerken omdat hij weet dat een oprit de eerste indruk is van uw particuliere woning. Wij beseffen dat we perfect werk moeten leveren en dit bekomen we enkel door een professionele aanleg. Stijn Bevers BVBA komt daarom altijd eerst bij u langs voor een grondige bespreking.

Materiaal

U kan uiteraard kiezen wat u wilt van materiaal! Wij kunnen uw oprit of terras bijvoorbeeld leggen in betonsierklinkers, keramische tegels, megategels, blauwe steen, natuursteen, of een afwerking siergrind. Wij hebben een nauwe band met onze professionele leveranciers. Op deze manier kunnen wij vlot alles aanleveren en vervolgens plaatsen.

Kies bij de aanleg van uw terras of oprit voor kwaliteit, zekerheid en een scherpe prijs met de familie Bevers!

Maak snel een afspraak!

Op vlak van afspraken maken, zijn wij eveneens zeer flexibel! U kan ons namelijk altijd contacteren en ontmoeten buiten de kantooruren en zelfs op zondag. De gepassioneerde zaakvoerder Stijn komt persoonlijk en met plezier bij u over de vloer voor een grondige bespreking van uw plannen, wensen en dromen. Enkel zo kan hij u degelijk adviseren en zullen de werken achteraf zeer vlot verlopen.

U kan Stijn Bevers BVBA daarbovenop inzetten voor verschillende riolerings- en herstellingswerken! Bekijk ons werk alvast in de fotogalerij!

Back to Top